Wkonl

Hoe om te zwijgen voor een hele dag

Plan op het nemen van een gelofte van stilte? Gewoon willen zien als je daadwerkelijk kunt gaan een dag zonder te spreken? Hier zijn enkele tips over het helpen je door de dag met succes.

Stappen

Hoe om te zwijgen voor een hele dag. Laat iedereen die jou met spreken op een dagelijkse basis (familie, vrienden, etc.) weten over uw plannen.
Hoe om te zwijgen voor een hele dag. Laat iedereen die jou met spreken op een dagelijkse basis (familie, vrienden, etc.) weten over uw plannen.
 1. 1
  Vermeld uw redenen. Doet het voor de lol? Gaande praten staking totdat je krijgt wat je wilt? Ziek met laryngitis en willen zo snel mogelijk te herstellen? Proberen om een ​​weddenschap te winnen met je vrienden?
 2. 2
  Laat iedereen die jou met spreken op een dagelijkse basis (familie, vrienden, etc.) weten over uw plannen. Zullen ze meestal blij zijn u te verplichten, en zal niet proberen om je in een gesprek, zodat uw werk veel gemakkelijker.
 3. 3
  Doe iets om jezelf af te leiden van de problemen van de stilte - een film kijken, een boek lezen, of naar muziek luisteren (maar weerstaan ​​aan de drang om mee te zingen).
 4. 4
  Als je echt een harde tijd, denken en / of schrijven naar jezelf.
 5. 5
  Houd een pad van papier en een schrijfgerei met u te allen tijde in het geval je echt nodig hebt om te communiceren.

Tips

 • Als iemand doet proberen om je uit te spreken, gewoon richten op je keel en 9 van de 10 keer zullen ze denken dat je een zere keel.
 • Zwijgen zal helpen rust je stembanden.
 • Probeer het schrijven van het woord "stille" op je hand, zet dan je hand op je mond wanneer iemand aan u praat.
 • Het beste is om uw dag van stilte te plannen wanneer u bent te werken en hebben niets anders gepland voor de dag. Terwijl je vrienden en familie zullen waarschijnlijk ondersteunend zijn, of op zijn minst begrijpen, mensen die je niet kent en zal waarschijnlijk minder accepteren.
 • Voordat u uw stille dag te beginnen, specifiek plan voor activiteiten die mensen die je kent zal voorkomen zal ofwel blijven proberen met je praten of zal boos als je niet met ze chatten.
 • Word lid van belang in een introspectief standpunt.
 • Probeer niet op een week dag

Waarschuwingen

 • Als je anderen niet op de hoogte van het feit dat u deze dag van stilte hebt gepland, kunnen ze worden beledigd door uw weigering om te spreken. Het is belangrijk om anderen te laten weten dat u niet hen de ' stille behandeling '.
 • Het kan nodig zijn om uw gelofte van stilte te doorbreken als de omstandigheden de vraag of als er een noodgeval is. Geen gelofte van stilte is het bewaren waard ten koste van je eigen welzijn of dat van anderen.