Wkonl

Hoe te staatsobligaties kopen

Treasury obligaties zijn zo ongeveer de veiligste investeringen die er zijn. Het kopen van Europa staatsobligaties is eenvoudig. De Schatkist onderhoudt een zeer uitgebreide website. Het is veel te lezen, maar het is niet moeilijk.

Stappen

Hoe te staatsobligaties kopen. Beslissen welk product voor u geschikt is.
Hoe te staatsobligaties kopen. Beslissen welk product voor u geschikt is.
 1. 1
  Beslissen welk product voor u geschikt is. De Schatkist beschikt rekeningen, nota's, obligaties, serie E kasbons en Serie I spaarobligaties.
  • Serie E spaarobligaties kunnen worden gekocht rechtstreeks van de schatkist of bij een bank. Ze betalen rente tegen een vast tarief (aangekondigd 1 mei en 1 november van elk jaar). Interest verschuldigd maandelijkse en verbindingen halfjaarlijks. Obligaties in handen van minder dan vijf jaar zijn onderworpen aan een drie maanden boeterente. EE obligaties hebben een oorspronkelijke looptijd van 20 jaar, en een rentedragende levensduur van 30 jaar
 2. 2
  Open een account met ofwel treasury rechtstreeks of met legacy treasury direct.
 3. 3
  Krijg informatie over uw bankrekening, als u nodig hebt om uw eigen account koppelen aan deze. Alle aankopen, verkopen, en rentebetalingen kan elektronisch worden afgehandeld via uw bank en met zeer weinig moeite om u. Het beste deel is dat je betaalt absoluut geen commissie.
 4. 4
  Controleer recente rente hier om u te helpen plannen welke looptijd van de obligatie te kopen: http://www.treasurydirect.gov/RI/OFNtebnd.

Tips

 • De meeste individuele kopers gewoon gebruik maken van de niet-competitieve veiling, dus maak je geen zorgen over bieden in de concurrerende veiling --- dit is meestal iets dat alleen deskundige effecten handelaren betrokken raken bij.
 • Obligaties worden verkocht in stappen van duizend dollar.
 • Bouwen van een ladder van de vervallende obligaties op verschillende tijdstippen. Een methode is een 1000 dollar binding (bijvoorbeeld) elk mei 15 kopen voor tien jaar. Uiteindelijk heb je 10.000 geïnvesteerd, bestaande uit een aantal obligaties tegen lagere tarieven en een aantal tegen hogere tarieven, waardoor u wat diversiteit en het gladstrijken van uw rendement.
 • Het rendement op een obligatie wordt besloten tijdens de veiling. Veilingen worden periodiek gehouden gedurende het hele jaar en kan je een kalender van het aanbieden van data op de website te vinden.

Waarschuwingen

 • Geef niet op. Deze site is zeer uitgebreid en het ziet eruit als een stuk om te lezen, maar het is niet moeilijk in het einde. Treasury obligaties zijn zo ongeveer de veiligste investeringen die er zijn, dus het is goed om een ​​paar obligaties in uw portefeuille te hebben. Maar begrijp er risico in alle investeringen en het grootste risico bij obligaties is het risico dat uw geld niet snel genoeg om gelijke tred te houden met de inflatie zal groeien.

Dingen die je nodig hebt

 • Om uw account te openen, moet u pas de volgende zijn:
  • Social Security Number
  • Rijbewijs Nummer of State ID
  • SWIFT-code en Account Number (De controle-of spaarrekening u wilt gebruiken om uw TreasuryDirect account.)
  • E-mail adres
  • Een browser die 128-bit encryptie ondersteunt
  • Geld (om uw eerste obligatie koopt).