Wkonl

Hoe te telemarketeers vragen om te stoppen met bellen

Het beantwoorden van de telefoon thuis kan toeslaan angst in het hart van fatsoenlijke burgers. Met telemarketeers venten hun waren en de "goede doelen" bedelen voor donaties, het is een wonder wilde bellen het door. Wees voorbereid! Gebruik het volgende script!

Stappen

Hoe te telemarketeers vragen om te stoppen met bellen. Het beantwoorden van de telefoon thuis kan toeslaan angst in het hart van fatsoenlijke burgers.
Hoe te telemarketeers vragen om te stoppen met bellen. Het beantwoorden van de telefoon thuis kan toeslaan angst in het hart van fatsoenlijke burgers.
 1. 1
  Controleer beller-ID, indien beschikbaar. Als het een naam die u niet herkent zich ervan bewust dat het misschien een telemarketeer.
 2. 2
  Pas op voor de 'hello <insert uw naam hier>?'. Altijd antwoorden met "Wie is deze roeping? '. Andere scripted groeten kan ook worden uitgeschakeld met deze eenvoudige verklaring.
 3. 3
  Zeggen "het spijt me, maar we hebben geen telefonische verzoeken accepteren op dit nummer."
 4. 4
  Luister aandachtig. Een telemarketeer zal vaak iets zeggen als "Dit is <salesperson> uit <sales pitching co>. Kon ik spreek met <uw naam>? '.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u de naam van het bedrijf dat u belt krijgt. Sommige telemarketeers zullen gewoon geven hun naam wanneer gevraagd wie er belt. Als de beller handelt ontwijkend, vraag "Welke organisatie belt u vandaan? '.
 6. 6
  Vragen meteen dat je op dat bedrijf "niet noemen lijst 'worden geplaatst. Gerenommeerde telemarketing bedrijven zullen uw verzoek en u niet meer bellen. Vraag naar het unieke bevestigingsnummer dat u op de waren geplaatst "Do Not Call List." - Sommige bedrijven hebben niet een uniek bevestigingsnummer. In dat geval vragen om een ​​kopie van hun Do Not Call procedures. Typisch, een manager moet vragen dat uit de vennootschaps - uw nummer wordt vaak automatisch uit de lijst verwijderd en verwijderd uit eventuele bestaande lijsten bellen, in plaats van om 30 dagen te wachten.
 7. 7
  Vaak bedrijven uitbesteden hun uitgaande werk aan een ander bedrijf. Als je gewoon vragen voor X Company (het bedrijf de telemarketeer belt namens) om te stoppen met u belt, dat zal slechts een bedrijf te stoppen bellen. Vraag de telemarketeer welk bedrijf zij in dienst zijn. Vragen om te worden verwijderd uit dat bellen lijst ook.
 8. 8
  Noteer de naam van het bedrijf en, als u beller-ID, het nummer dat op uw telefoon. Maak een lijst. Dit zal u eraan herinneren dat u al het bedrijf hebben gevraagd om te stoppen met bellen u als ze weer bellen.
 9. 9
  Ophangen.
 10. 10
  Als u woont in de vs, overwegen het aanmelden voor de "nationale niet noemen lijst." Registreren op http://www.donotcall.gov.
 11. 11
  Als u woont in het Verenigd Koninkrijk, te weten komen over het 'bel-me-dienst' of 'tps' voor kort. Dit is een landelijke database van nummers die ervoor hebben gekozen niet aan marketing of sales gesprekken krijgen van bedrijven.
 12. 12
  Houd het hoofd koel. Nooit krijg agressief met iemand die zo zijn er tal van consequenties, waaronder politie-optreden, worden alle gesprekken opgenomen en kan en zal worden gebruikt tegen mensen die agressief te krijgen. Het werkt twee kanten op, dus als ze agressief noteer de organisatie en bel ze terug en maak een conforme of maak een formele klacht indienen bij uw ombudsman

Tips

 • Als je nul interesse in hun product, zeg dat dan aan de voorkant, zodat je niet verspillen iemands tijd, zorg er wel voor dat je weet wat hun product anders wordt u teruggebeld.
 • Zeggen "Nee dank je, ik zou het niet leuk om iets te kopen" en gewoon opknoping zal zo werken, maar een beleefde 'Haal me van de lijst ", of" alsjeblieft stoppen met bellen, of ik zal je rapporteren "werkt alleen als de organisatie bellen is niet vrijgesteld van de DNC lijst.
 • Als u een oproep ontvangt na wordt vermeld op de lijst Do Not Call, kunt u een klacht indienen bij het Better Business Bureau. Nogmaals, houd in gedachten de turn-around tijd. Telemarketing bedrijven alleen maar de lijst eens per kwartaal te kopen, dus het kan 90 dagen duren voor u om uit lijsten bellen worden verwijderd en vergeet niet om de voorwaarden van de DNC lijst te lezen - veel organisaties zijn vrijgesteld van het.
 • Niet alle gesprekken worden verzonden via telemarketeers die worden gedekt door het plaatsen van jezelf op de Do Not Call lijst. Wanneer u zaken hebt gedaan met een bedrijf of moedermaatschappij vóór, kunnen ze legaal bellen.
 • Terwijl Dit klinkt allemaal goed, als je onbeleefd in ieder geval zijn, weigeren te horen u wordt teruggebeld. Dus wees beleefd (in tegenstelling tot deze site suggereert) * Tenzij je eigenlijk weten waarom ze bellen vragen te worden gelegd op de DNC lijst zal NIET ziet u erop worden gezet.
 • Niet ophangen van de telefoon zonder iets te zeggen. Dit wordt soms verkeerd geïnterpreteerd als een kind of onbewust familielid, en signalen van de telemarketeer aan u herhaaldelijk bellen totdat je antwoord. Uw beste inzet is om beleefd.
 • Als u uw eigen antwoordapparaat boodschap kan opnemen, dan hebben zij iets zeggen als "Als je een bedrijf of organisatie het verrichten van onderzoek of enquêtes of iets te verkopen neem dan zet ons op uw Do Not Call lijst" iets in die zin en de meeste bedrijven zullen neem je af. Maar wees ervan bewust dat veel bedrijven koppelt het moment dat uw antwoordapparaat klikken op, waardoor deze tactiek waardeloos, het is ook het beleid van de onderneming in de meeste gevallen om daadwerkelijk praten met een persoon
 • Als je wat onderzoek kunt u een kleine klankkast die een fax geluid heeft erop aan dat u op een knop te activeren vinden. Veel telemarketing bedrijven zullen uw nummer verwijderen als ze ontdekken dat ze contact opneemt met een faxapparaat, maar de meeste zullen weer contact met u probeert te faxen via een informatiepagina.
 • Schreeuwen in de telefoon, blazen fluitjes, raken al aantal toetsen tegelijk, schaamteloos liegen (marketeer vragen voor een volwassene ouder dan 18 en een duidelijke volwassen antwoorden en claimt thuis geen volwassene), onbeleefd, grof taalgebruik, etc, zal bijna garanderen dat u wordt teruggebeld. Dit wordt ook beschouwd als misbruik en vele rechtszaken in de afgelopen jaren mensen die dit doen eindigen met hoge boetes of gevangenisstraf hebben gezien.

Waarschuwingen

 • Vermijd het beantwoorden van "ja" op alle vragen, zelfs schijnbaar onschuldige degenen. Sommige gewetenloze telemarketing bedrijven zullen knippen en plakken zeg je "ja" te laten klinken alsof u akkoord om hun product of dienst te kopen.
 • Zelfs als je op de National Do Not Call lijst, kunnen goede doelen, non-profitorganisaties en bedrijven die u zaken hebt gedaan met in het verleden nog steeds bellen. Je zult moeten deze bedrijven rechtstreeks vertellen niet aan u meer noemen. Ook bedrijven die onderzoek en enquêtes die niet vragen of verkopen alles doen mogen bellen als goed.
 • Probeer niet om een ​​persoonlijke vijand te maken. Vergeet niet dat telemarketeers zijn ook mensen, die vaak worden betaald op commissiebasis. Het loont om beleefd te zijn, ze hebben een job te doen net als jij
 • Zelfs als je jezelf toe te voegen aan de lijst van een bedrijf Interne Do-Not-Call, dat u zaken hebt gedaan met in het verleden - vergeet niet dat ze nog steeds kunnen bellen u met betrekking tot uw huidige zakelijke relatie. Ze zijn NIET toegestaan ​​om u te verkopen nieuwe producten of u te vertellen over nieuwe promoties tijdens die gesprekken.