Wkonl

Hoe u het meeste uit van een pauze van school

Ben je een jaar of twee doorgebracht op de universiteit en vond dat het niets als wat je verwacht had? Heb je jezelf afvragen waarom je zelfs daar in de eerste plaats? Als je hebt besloten om wat tijd te nemen van school om jezelf te vinden, hier is hoe.

Stappen

Hoe u het meeste uit van een pauze van school. Ontdek de mogelijkheden op uw school voor tijd doorbrengen buiten de campus.
Hoe u het meeste uit van een pauze van school. Ontdek de mogelijkheden op uw school voor tijd doorbrengen buiten de campus.
 1. 1
  Ontdek de mogelijkheden op uw school voor tijd doorbrengen buiten de campus. Veel hogescholen en bieden u de mogelijkheid om full-time te werken of te studeren in het buitenland, terwijl nog steeds het verdienen van credits. Het nadeel is dat je (of je ouders) nog moet betalen collegegeld aan een diploma dat je waarschijnlijk niet eens zeker dat u wilt (of ooit zal gebruiken).
  • Een andere optie om te overwegen is het nemen van een verlof. Op die manier, als je besluit om terug te komen op die school, kunt u re-integreren naadloos meer dan als je gewoon afhaken.
 2. 2
  Denk erover na. Wat had u verwacht college te zijn? Hoe is uw huidige schoolgebouw niet tevreden uw behoeften? Kon deze behoeften worden vervuld door het bijwonen van een andere school? Nog belangrijker, wat wil je besteden je leven doen? En is het waarschijnlijk dat het hebben van een hbo-opleiding zal u helpen bij het verkrijgen van daar? Met andere woorden, als je een vage vermoeden dat roeping van je leven is om een ​​schilder te zijn, dan een graad in de medische toxicologie zal waarschijnlijk meer kwaad dan goed (hoewel een diploma in grafisch ontwerp beter gevoel zou maken).
 3. 3
  Praat erover met iedereen die een belang heeft in uw onderwijs - Waarschijnlijk je ouders. Of het is een emotioneel spel staat (een klassieker een wezen dat je ouders willen dat je kansen die ze nooit gedaan hebben, zelfs als ze zijn kansen die je niet geïnteresseerd bent in bij allen) en / of een financieel belang (zijn ze de rekening of de leningen?), heb je een betere kans van beroep doet hun ondersteuning als u vragen voor hun inbreng en schetsen uw redenen voordat je een sprong nemen.
 4. 4
  Hier krijg je een full-time baan onmiddellijk, ook al is het een baan die je niet wilt, en zelfs als je het geld niet nodig. Het laatste wat je wilt doen is kniezen rond het huis te wachten op de volgende stap te vallen in je schoot. Het zal nooit gebeuren, en je zult goed op uw weg naar het leven in de kelder van je ouders voor de rest van je leven. En als het een baan die je haat, dat is des te meer motivatie om terug te gaan naar school, zodat u kunt een baan die je niet deze ellendige zal maken krijgen.
 5. 5
  Motiveer jezelf. Nu dat je niet hoeft hoogleraren en decanen opknoping over je hoofd, dreigt u met falen, moet je leren duw jezelf. Dit is veruit de belangrijkste les die je kunt leren in het nemen van vrije tijd van school. Ga zitten en schrijf een aantal doelen voor jezelf, en beginnen te bewegen ten opzichte van hen zo snel mogelijk.
 6. 6
  Bezoeken verschillende hogescholen en universiteiten, zelfs als je niet terug wilt gaan gewoon nog niet. Het is goed om te zien wat er uit, en de perfecte school waar je het bestaan ​​niet kende zou je wachten. Ga online en trek je natuurlijk catalogi en ontdek wat studierichtingen zijn er uit. Als je er een vindt u geïnteresseerd in bent, contact op scholen die het aanbieden en...
 7. 7
  Zoek een baan iets wat je denkt dat je zou willen doen voor de rest van je leven doen. Er gaat niets boven het krijgen van betaald om de wateren te testen. Het is veel gemakkelijker om banen te schakelen dan het is om scholen te schakelen, dus voordat je terug gaat naar de universiteit denken zeker dat je wilt een zijn piloot, of een professionele chef-kok, of een klarinettist, werk in het veld voor minstens een paar maanden en vraag jezelf af: "Kan ik waan me dit te doen voor de rest van mijn leven?"
 8. 8
  Ga terug naar school als, en alleen als, je hebt een stevige idee van de richting waarin u graag uw leven te nemen. Anders zul je terug naar een binnen een semester of twee vierkante, afvragen "Wat doe ik hier weer aan het doen?" Met een hernieuwd gevoel van motivatie, en een aantal real life ervaring onder je riem, heb je een betere student zijn dan ooit.

Tips

 • Het hebben van een full-time baan tijdens je vrije tijd (dat is, het maken van geld in plaats van het uit te geven) zal ook helpen om mensen uit je rug over het niet op school. Als je een werkloze profiteur, zullen de mensen (zelfs vreemden) vinden het heel eenvoudig om uw beslissing te vallen, en maak je gewetensonderzoek des te moeilijker.
 • Denk aan de aloude traditie van het nemen van vrije tijd om te reizen. Aan de weg van alles misschien precies wat je nodig hebt om wat perspectief te krijgen op waar je passies liggen in het leven.
 • Het is waarschijnlijk dat je ouders zullen zijn tegen uw beslissing om de universiteit te verlaten. Wees niet gekwetst of verrast. Het is ouderlijke instinct om het beste voor hun kinderen willen, en het is algemeen aanvaard in onze samenleving die een hbo-opleiding is altijd een goede zaak. Leg hen uit dat u wilt het maximale uit de universiteit, en dat kun je niet doen als je niet gefocust te krijgen, en je kunt niet concentreren als je het te druk werken aan een diploma je bent niet eens zeker dat je zal gebruiken.

Waarschuwingen

 • Je hebt net stapte een gebaande paden, en die je leven in een andere, onvoorspelbare richting. Dit is eng. Maar het afwijzen van een script overhandigd aan u door de samenleving, een die luidt dat je moet gaan naar de universiteit, zelfs als je ongelukkig bent, is een erg dapper ding om te doen, dus, mag je jezelf op de rug en aan de slag.
 • Als je nog steeds op de ziektekostenverzekering van je ouders, zorg ervoor dat het krijgen van een full-time baan die je niet zal diskwalificeren uit hun dekking. Hun voordelenpakket is waarschijnlijk beter dan de jouwe zal zijn, en als u besluit om terug te keren naar school, kunt u niet in staat om te verblijven in uw full-time baan om uw verzekering te houden.

Dingen die je nodig hebt

 • Doelen