Wkonl

Hoe je makkelijk en stoer te creëren om substitutie codes te breken

Heb je je ooit afgevraagd hoe u een verscheidenheid van geheime boodschappen (of codes) maken? In dit artikel leest u hoe u Easy-en Tough-to-Break Vervanging Codes communiceren. U vindt er ook handige tips over variaties van de genoemde codes, en andere nette kleine trucs op geheimschrift. Of wil je gewoon om indruk te maken en baffle uw vrienden met uw eigen geheime boodschap, of je serieus overweegt een carrière in de codes en versleuteling, of wil je gewoon een klein beetje over geheimschrift en geheime talen te leren, zal dit artikel het lezen waard zijn.

Stappen

Hoe je makkelijk en stoer te creëren om substitutie codes te breken. Easy-en taai-to-break substitutie codes.
Hoe je makkelijk en stoer te creëren om substitutie codes te breken. Easy-en taai-to-break substitutie codes.

Het creëren van je eigen code

 1. 1
  Easy-en taai-to-break substitutie codes: AUGUSTUS'S CODE, KEY-cijfercode, KEY-WOORD CODE, Kriskras CODE, BACON'S ABC CODE en HET nihilistische NUMBER CODE.
 2. 2
  Augustus's CODE: gewoon vervangen door de volgende letter van het alfabet voor het origineel. A door B, C B werd, enzovoort tot het einde van de regel waarbij Z werd A.
 3. 3
  ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
 4. 4
  BCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZA
 5. 5
  In augustus's code, aanval in de vroege ochtend, zou zijn: Buubdl bu ebxo.
 6. 6
  Key-nummer CODE: kies een nummer als 31 of 42 of 58 of wat dan ook. Laten we zeggen dat je 31 gebruiken als uw sleutelnummer. Dit betekent dat de eerste letter van je geheime boodschap is geschreven drie letters hoger in het alfabet. De tweede brief van uw bericht is geschreven een letter hoger in het alfabet.
 7. 7
  In het key-cijfercode, aanval in de vroege ochtend, zou zijn: Duwbfl du gbzo (met 31 als je sleutel-nummer).
 8. 8
  Key-woord CODE: denk aan een woord van vijf of meer letters waarin geen letter meer dan eens gebruikt. Laten we zeggen dat het dood. Schrijf het op, volg het dan met de letters van het alfabet die niet in het sleutelwoord.
 9. 9
  DEATHBCFGIJKL
 10. 10
  MNOPQRSUVWXYZ
 11. 11
  Gebruik gewoon de letter boven of onder de werkelijke brief in uw bericht.
 12. 12
  In het sleutelwoord code, ontmoet me na school, zou zijn: Dnnp dn nupnb csqaaz
 13. 13
  Kriskras CODE: een letter kan worden vervangen door een groot aantal brieven.
 14. 14
  AB CD EF GH IJZ
 15. 15
  ABCDE KLM
 16. 16
  FGHIJ NOP
 17. 17
  KLMNO QRS
 18. 18
  PQRST TUV
 19. 19
  UVWX y-zwxy
 20. 20
  De letter A kan worden veranderd in elk van een dozijn twee lettercombinaties. Aangezien AB is erboven en KLM aan de rechterkant van het, met behulp van een briefvorm elke groep, kan A worden: AK, AL, AM, KA, LA, MA, BK, BL, BM, KB, LB, of MB. Neem uw keus! De letter O (evenals de andere letters in de verticale kolom aan de rechterkant) heeft nog meer mogelijkheden, want het heeft IJZ erboven, en QRS aan de rechterkant van het. IQ, IR, IS, RI, SI, JQ, JR, JS, QJ, RJ, SJ, ZQ, ZR, ZS, QZ, RZ, of SZ.In de Kriskras code: Het kan in 1802-lettercombinaties worden veranderd, Ontmoet me op de middag, kan worden gecodeerd op meer manieren dan iemand van ons zou willen tellen. Maar hier is een manier: Erilmjuj fsjl lbvi shjrqiqg.
 21. 21
  Bacon's ABC CODE:
 22. 22
  AA BB CC AB AC BC CB CA
 23. 23
  Een abcdefgh
 24. 24
  B i jk lmnopq
 25. 25
  C rstuvwx yz
 26. 26
  In bacon's ABC code, ik denk dat je deining bent, zou komen vergelijkbaar met de kriskras code. Vergeet niet, de uiterst links kolom, dan is de bovenste rij. Net als voorheen, zijn er vele combinaties. Een combinatie van: Ik denk dat je deining bent, zou zijn: BAA, CCC, ACA, BAA, CCA, BBC, CAB, CAA, AAC, CBB, CBC, AAC, BCC, BCC.
 27. 27
  DE nihilistische NUMBER CODE:
 28. 28
  1 2 3 4 5
 29. 29
  ABCDE
 30. 30
  FG hi-jk
 31. 31
  LMNOP
 32. 32
  QRSTU
 33. 33
  VWXYZ
 34. 34
  Laten we gebruik maken van het sleutelwoord kat (de lengte van het woord maakt niet veel uit).
 35. 35
  In het bericht, naar beneden met de tsaar, het zou worden geschreven op deze manier met het sleutelwoord herhaald eronder:
 36. 36
  Bericht: Weg met de tsaar
 37. 37
  Sleutelwoord: CATC ATCA TCA TCAT
 38. 38
  De eerste letter te coderen is D. Op het plein, D is gelijk aan 14. Het sleutelwoord C, eronder, gelijk 13. Wanneer u de twee samen kwamen ze met het nummer 27-het eerste nummer van de gecodeerde message.In de Nihilist nummer code, Weg met de tsaar voegen, zou zijn: 27 45 96 46 63 68
 39. 39
  88 36 26 57 68 22 86
 40. 40
  Prisoner's code:
 41. 41
  1 2 3 4 5
 42. 42
  ABCDE
 43. 43
  FG hi-jk
 44. 44
  LMNOP
 45. 45
  QRSTU
 46. 46
  VWXYZ
 47. 47
  Stel dat je wilde tikken out "hallo" aan iemand. Eerst moet je de letter H gevonden op uw dambord. Links van het het nummer 2. Boven was het de nummer 3. Zodat je twee keer getikt, gepauzeerd, en tikte drie keer. Dat nulpunt uw vriend in op de letter H-gelegen in de tweede horizontale rij en de derde verticale rij. Herhaal dit proces om woorden te vormen door te tikken lettercombinaties. In de code van het Prisoner's, HELLO, zou zijn: 2 kranen, pauze, 3 kranen, pauze, 1 kraan, pauze, 5 kranen, pauze, 3 kranen, pauze, 1 kraan, pauze, 3 kranen, pauze, 1 kraan, pauze, 3 kranen, pauzeren, en 4 kranen
 48. 48
  Nu af van een spel, is het saurian taal:
 49. 49
  Saurian... ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTU VWXYZ # Engels... URSTOVWXAZBCMDEFGHJKI LNP 0 Q
 50. 50
   De Engels letter y het getal nul in Saurian.
 51. 51
   eigennamen dienen ongewijzigd te blijven bij het ​​converteren.
 52. 52
  Nu eigennamen kunnen worden gewijzigd maar zet \ / om hen heen dan converteren, zodat mensen weten het is een eigennaam, dat is als je wilt dat ze weten. Thats all.

Tips

 • Een andere manier van het doen van een key-word-code is uit te schrijven het alfabet van A tot Z en onder het schrijven van een sleutelwoord en de resterende letters van het alfabet. Aangezien sleutelwoord geen heeft herhaalde brieven, laten we het gebruiken.
 • Om alle hete code breaker op Bacons ABC CODE gek, te ontdoen van de komma's, of vervang ze door elke letters van het alfabet die te binnen schieten, behalve A, B, of C. Dan zult u komen met iets als dit: BAAGCCCNACADBAARBACKBBBZCCANBBCVCABLCAAQAACRCBBOCBCKAACSBCCTBCC.
 • CODE van de gevangene kan ook worden geschreven. Je zou kunnen vertalen 321515443215311144152 te tappen. De kranen zou duidelijk te maken de woorden MEET ME LATER.
 • U kunt de wirwar code nog moeilijker te kraken door het uitvoeren van alle letters samen. Maar dan moet je niet vergeten om een ​​dubbele letter als ruimte tussen woorden te gebruiken. Nu, Ontmoet me op de middag zou kunnen zijn: Erilmjujfffsjlpplbviaashjrqiqg. De letters ingeplugd waren ff, pp, en aa.
 • Als u wilt schrijven in onzichtbare inkt (ja, het is mogelijk), maar los suiker in water, dip een pen in, vervolgens een bericht te schrijven. In een paar seconden de "inkt" zal opdrogen en verdwijnen uit het zicht. Om het bericht te onthullen, verwarmen het papier met een wedstrijd en het bericht verschijnt weer.
 • KEYWORDABCFGHIJLMNPQSTUVXZ
 • 2. Dat het onmogelijk te ontcijferen.
 • Nu is de boodschap Meet me komt later uit:,, ','..:,, ':,,,..,', Zelfs een supersnoop zou een moeilijke tijd hebben met dat, getypt of geschreven..
 • Een variatie aan CODE van de gevangene knippert. In plaats van te tikken, knipperen. Je zou ook eens zwaaien je armen als je wilde. De mogelijkheden zijn eindeloos!
 • Er zijn tal van variaties zoals hierboven voor de BACON'S ABC CODE. Wie zegt dat je kunt alleen maar groter dan tekenen, gelijk tekenen, en minder dan de borden naar A, B, en C toewijzen? Wees creatief.
 • Laat A gelijk> een groter dan teken
 • ABCDEFFHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
 • Als u ruimte wilt besparen, en maken de BACON'S ABC CODE nog verwarrender dan voorheen, probeer dit:
 • Als je een typemachine rond uw huis, hier is een andere manier waarop je kon CODE van de gevangene te sturen. In het vak voor gevangene CODE, kunt u een komma voor 1, een puntkomma voor 2, een dubbele punt voor 3, een periode voor 4, en een apostrof voor de 5 de plaats.
 • 3. Dat, in sommige gevallen zonder achterdocht.
 • 1. Dat het zijn niet omslachtig om te schrijven en te lezen.
 • Wees niet ontmoedigd als je niet kunt herinneren hoe om te coderen of ontcijferen van een bericht. Zoals voor bijna alles anders, oefening baart kunst.
 • Laat C gelijk <a kleiner dan teken
 • Laat B gelijk = een gelijkteken
 • Regels spek voor code maken is de beste regeling is er:
 • Op deze manier, bijvoorbeeld, het woord hond wordt >> === <> <= staat voor AAB, BBC, ACB.
 • Nu, Meet me na school wordt Hooq ho krgon pyajjg. Deze variatie is moeilijker te kraken, maar het duurt langer om te zetten in code.

Waarschuwingen

 • Schrijf nooit codes voor crimineel gebruik.
 • Vergeet niet, altijd een morele centrum bij het schrijven van codes.
 • Bepaald code-breakers gaat op zoek naar een-letter woorden of goed gebruikte woorden eerst, zoals "i", "a", en "de". Voeg iets extra's aan het moeilijk te kraken!
 • Niet verspreiden geruchten over iemand met behulp van codes op school.
 • Niet codes gebruiken om vals te spelen op een test, het is niet het risico van straf waard.
 • Pas als je een leraar die codes weet want als hij / zij vangt u een notitie passeren in de klas hij / zij zou kunnen ontcijferen.

Dingen die je nodig hebt

 • Iets om mee te schrijven.
 • Iets om op te schrijven.
 • Een persoon communiceren met (optioneel).
 • Een schrijfmachine (optioneel).