Wkonl

Hoe kan ik een baan in een andere staat te krijgen

Soms, mensen bevinden zich in een positie die vereist het vinden van een baan in een andere staat voordat ze fysiek daar aankwamen. Dit kan te wijten zijn aan een verhuizing te zijn met iemand waar je om geeft, worden ontslagen, of als gevolg van een verandering in de scholen. Dit artikel zal u helpen een baan die geschikt is in een nieuwe, toekomstige locatie te vinden.

Stappen

Hoe kan ik een baan in een andere staat te krijgen. Beginnen met het proces zodra u bepalen wanneer de verhuizing zal plaatsvinden.
Hoe kan ik een baan in een andere staat te krijgen. Beginnen met het proces zodra u bepalen wanneer de verhuizing zal plaatsvinden.
 1. 1
  Beginnen met het proces zodra u bepalen wanneer de verhuizing zal plaatsvinden. Dit geeft u de tijd om het nodige onderzoek te doen, en zoeken naar de beste vooruitzichten.
 2. 2
  Bereid je cv. Niet verfraaien geen referenties of claim certificeringen die u niet hoeft: Deze kunnen eenvoudig worden gecontroleerd. Verwijzingen, of in een sectie "Referenties," geven ze zijn beschikbaar op aanvraag. Zijn ze klaar bij het spreken aan een potentiële werkgever via de telefoon.
 3. 3
  Zoek postings. In dit scenario, het internet is je vriend. Gebruik sites zoals The freelance natie of om u te helpen een positie te bepalen, en om u een algemeen idee van de kwalificaties en ervaring te geven.
 4. 4
  Lees de "help wanted" advertenties in een krant uit het gebied waarnaar u verhuist. Veel kranten hebben gratis websites die u kunt openen vanuit het comfort van uw eigen huis.
 5. 5
  Vul het pre-kwalificatie vragenlijst of informatieblad door de werkgever. Beantwoord alle vragen naar waarheid. Het helpt om te onthouden dat werkgevers krijgen veel van deze per dag, en in een samenvatting van uw sterke punten feitelijk, je verhoogt het geleverd in een korter tijdsbestek informatie. Dit zal je opgevallen.
 6. 6
  Heeft de werkgever met betrekking tot een posting online niet bellen, tenzij anders aangegeven. Als ze geïnteresseerd zijn, zullen ze bellen of mailen u direct. Controleer uw e-mail de hele dag door.
 7. 7
  Als je eenmaal verstandhouding hebben vastgesteld met uw potentiële werkgever, in de meeste gevallen zullen ze vragen om een telefonisch interview, of als de situatie dat toelaat, een persoonlijk gesprek. Dit kan inhouden reis hun locatie voor een korte tijd, vaak met die werkgever die alle of een deel kosten. Ga er niet vanuit de werkgever zal uw reis-en verblijfskosten te dekken.
 8. 8
  Aankomst in het interview, of wachten op het telefoontje. Ze niet bellen, en indien mogelijk, uit te voeren het gesprek in een rustige ruimte verbonden via vaste lijnen. U wilt niet te verliezen op een interview omdat uw mobiele telefoon had geen dienst, of vallen de oproep. Als je gaat voor een persoonlijk gesprek, vroeg aankomen, en slijtage business of business casual kleding, het brengen van al uw documenten, referenties, te hervatten, certificeringen en transcripties naar het interview met u.
 9. 9
  Zorg ervoor dat de potentiële werkgever weet uw tijd tabel voor uw verhuizing. Als u uw zoektocht naar een baan enkele weken of zelfs maanden zijn begonnen voorafgaand aan uw verhuizing, zal het een directe invloed op de vraag of de werkgever zal u huren hebben.
 10. 10
  Antwoord op hun vragen naar waarheid en eerlijk. Als je bent ontslagen, antwoorden met feiten. Vaak werkgevers zullen waarderen eerlijkheid, maar wees niet verbaasd als ze niet bellen u terug.
 11. 11
  Dank hen voor de tijd neemt om u te interviewen, en wachten op een reactie. Als u niets hoort, blijven elders proberen. Heeft al uw toekomstige niet in een potentiële baan.
 12. 12
  Of ze bieden u een functie, vraag om het voorstel beleefd schriftelijk, zodat er geen verwarring over wat positie, salaris en voordelen behoren.

Tips

 • Wees bereid om een ​​back-up alles wat vermeld staat op een CV met documentatie of referenties.
 • Zijn altijd professioneel en punctueel.
 • De meeste werkgevers zullen niet huren tenzij je woont in dezelfde staat als de locatie van de baan waarvoor je solliciteert. Je kan hebben om meer geld overhouden en bewegen zonder baan.
 • Genoeg geld bespaard om door te komen zonder een baan voor een tijdje.

Waarschuwingen

 • Maak je geen zorgen als je niet voor de functie worden geaccepteerd. Verhuizen naar een andere en probeer het opnieuw. Zorg ervoor dat je werk hebt voordat je verder gaat.
 • Een van de belangrijkste zorg van een werkgever is verhuiskosten. Het nemen van verantwoording voor deze door het aangeven van uw eigenlijke aankomstdatum via uw sollicitatiebrief kunt dit verwijderen als afschrikmiddel.