Wkonl

Hoe maak je een interview vraag teamspeler beantwoorden

Veel interviewers zullen willen weten of u bent een teamspeler. Veel banen vereisen samen te werken met anderen en krijgen samen met collega's, zelfs als je normaal niet zou uw tijd met hen doorbrengen. Waaruit blijkt dat u bent een teamspeler kan zelfs clinch het interview - een of de andere kant op. Hier is wat advies over het reageren op teamspeler interview vragen.

Stappen

Hoe maak je een interview vraag teamspeler beantwoorden. Voorkomen dat defensief.
Hoe maak je een interview vraag teamspeler beantwoorden. Voorkomen dat defensief.
 1. 1
  Voorkomen dat defensief. Het is mogelijk dat u niet erg dol op werken in team situaties en vinden ze ondraaglijke, frustrerend, of beperken. Het probleem is, ongeacht hoe intelligent, briljant en geweldig je bent als een individu en niet uit hoe uniek en voordelig uw vaardigheden-set is, team situaties zal altijd ontstaan ​​in de werk context, op een gegeven moment. Het zou kunnen helpen om uw concept van een team opnieuw alvorens te overwegen kluizenaar-leven. Teams kunnen de volgende vormen aannemen:
  • Losse teams - iedereen brengt het grootste deel van hun tijd werken alleen, maar af en toe moeten ze bij elkaar komen om te communiceren, zelfs als het aan het einde van het jaar kantoor partij te organiseren.
  • Periodieke teams - deze teams werken elkaar een groot deel van de tijd, maar hebben periodes waarin ze bij elkaar komen, zoals op het einde van een, bij het opstellen dingen samen om een ​​deadline te halen, of bij de beoordeling van de levensvatbaarheid of andere aspecten van het onderzoek, de resultaten stellen, testen, etc.
  • Permanente teams - deze teams werken samen de hele tijd. Ze zijn vaak in alle soorten werk uit tot kantoren, van transport teams om virtuele werkplekken. In dit geval, de goede werking van de normale activiteiten zijn allemaal afhankelijk van voortdurende interactie van de teamleden en sterke afhankelijkheid van elkaar. Dit is het type van team waarin het zijn een teamspeler is het meest essentiële.
 2. 2
  Identificeer teamspeler vragen. Worden savvy wanneer je wordt geïnterviewd, zodat u alert zijn op de speler vraag team bent. Soms kan het heel duidelijk, andere keren kan worden aangekleed als een situationele vraag, maar het is nog steeds een belangrijk deel van uw antwoord. Hier zijn enkele van de meest voorkomende vragen willen teamspeler kwaliteiten van de geïnterviewde te lokken:
  • Wat maakt jou een goede teamspeler?
  • Houd je van het werken als onderdeel van een team?
  • Heeft u liever alleen of als onderdeel van een team te werken? Waarom?
  • Hoe reageert u op een teamlid die hun gewicht trekt?
  • Zijn er dingen die je niet graag over die deel uitmaken van een team?
  • Heeft u enige voorbeelden van dingen die je hebt gedaan om ervoor te zorgen dat uw rol binnen een team positief was?
  • Heb je een ervaring van het zijn een deel van een team dat niet mee kreeg gehad? Wat heb je gedaan?
  • Hoe ziet de ideale team.
  • Leg uit wat u zou doen als een lid van het team is / niet halen van deadlines / gaan achter andere teamleden ruggen / agressief, etc.
 3. 3
  Plan uw antwoorden vóór het interview. De meeste hebben een team vraag, waardoor het kennen van uw antwoorden vóór het interview is verstandig voorbereiding. Hier zijn een aantal manieren voor te bereiden:
  • Denk aan concrete voorbeelden van teamwork u geweest bent betrokken inch Wat heb je gedaan om bij te dragen aan het werk zelf en wat heb je met het team cohesie / harmonie te behouden / ontmoeten team deadlines?
  • Denk na over hoe u erkent en reageren op de en ideeën van anderen, in het dagelijks en in het beroepsleven.
  • Hebt u concrete voorbeelden van de manieren waarop je hebt geholpen collega's aan het werk obstakels zoals het niet krijgen van hun werk op tijd te overwinnen?
  • Denk na over moeilijke situaties in teams. Hoe heb je deze behandeld? Was u een bijdrage van moeilijk gedrag soms en zo ja, wat heb je geleerd van dat?
  • Heeft u concrete voorbeelden van het overwinnen van team communicatie problemen? Hoe zou u deze nu toepassen?
 4. 4
  Bedenken een antwoord dat laat zien hoe je een goede teamspeler. Teken op de antwoorden die je hebt gegeven op de bovenstaande vragen, alsook alle andere relevante inbreng die je hebt als je effectiviteit als een teamspeler.
  • Gebruik demonstratieve voorbeelden, zoals:.. "Ik maakte deel uit van een team waar de teamleden niet werden communiceert erg goed in het begin waren er gemiste e-mails, notities verloren, en een deadline mess-up die heeft ons al in de problemen Ik stelde voor dat hebben we wekelijks ontmoeten-ups in plaats van maandelijks degenen, en dat we beginnen met een interne instant ideeën in plaats van te moeten wachten tot de volgende vergadering te delen. Iedereen hield van het idee. "
  • Probeer altijd hoe je aan anderen en van hen leren. Laat zien dat je bereid bent om de meningen en ideeën van anderen te erkennen en dat je bereid bent om mensen te helpen als dat nodig is. Vermijd het maken van deze lijken neerbuigend of begrudging!
  • Rond uw uitleg met een samenvatting van hoe u denkt dat uw collega-teamleden heb je gezien in het verleden. Denk je dat ze je als team communicator, het team lijm, het team motivator, etc. zag?
  • Tenslotte blijkt iets concreets als een resultaat van uw teamwork. Bijvoorbeeld: "Mijn team was dankbaar van mijn bereidheid om terug te blijven een extra half uur toen de deadline dichterbij kwam Als gevolg van mijn hulp in die afwezigheid van een zieke teamlid, we kregen ons project afgerond net voor tijd en we wonnen. het contract. "
 5. 5
  Behandel de speler vraag team serieus. Het feit dat het gegeven is aan u laat zien meteen dat dat een teamspeler is belangrijk voor de job waarvoor je solliciteert. En als dat een probleem voor u, misschien ben je op zoek naar de verkeerde baan. Aan de andere kant, als je klaar bent om dat aspect te omarmen bent, zorg ervoor dat uw team lidmaatschap vaardigheden schijnen.

Tips

 • Follow-up vragen zijn een goede manier van het uitlokken van meer informatie over het teamwork verwachten als je nodig hebt om meer te weten.

Dingen die je nodig hebt

 • De planning sessie voorafgaand aan het interview om te reageren op vragen over de team spelen