Wkonl

Hoe maak je een online verpleegkunde diploma te verdienen

Online scholen voor verpleegkunde bieden een alternatief dat zowel toegankelijker en zuinig voor uw behoeften dan fysiek te hoeven wonen een traditionele school voor verpleegkundigen kan zijn. Ze kan vooral nuttig zijn als je nog moet werken tijdens de studie, als je arbeidsongeschikt om welke reden dan ook, of als u woont in een afgelegen locatie. Hoewel er klinische en laboratorium-onderdelen om alle verpleegkundige opleidingen die moeten worden ingevuld bij een real-world-faciliteit, kan de meest elementaire cursussen worden afgerond thuis via het internet en voor sommige cursussen. Dit artikel zal u helpen een beslissing te nemen over hoe in te schrijven en voeren een online verpleegkunde opleiding in Europa.

Stappen

Hoe maak je een online verpleegkunde diploma te verdienen. Denk goed na over wat er komt kijken bij het ​​zijn een verpleegster.
Hoe maak je een online verpleegkunde diploma te verdienen. Denk goed na over wat er komt kijken bij het ​​zijn een verpleegster.
 1. 1
  Denk goed na over wat er komt kijken bij het ​​zijn een verpleegster. De verantwoordelijkheden, de lange uren en de relatief lage lonen die betrokken zijn bij een verpleegkundige carrière kan een uitdaging zijn. Echter, het is belangrijk om deze uitdagingen evenwicht te brengen met de beloningen van het dienen voor het grotere goed van de samenleving en het helpen van anderen, met inbegrip van de kennis die je echt helpen om het leven van veel patiënten een stuk beter te maken. Een van de meest dwingende redenen om een ​​verpleegster te worden is haar veel werkgelegenheid, het Bureau of Labor Statistics heeft een groot tekort aan verpleegkundigen in de komende jaren met de vergrijzing van de geboortegolf bevolking voorspellen. Doe wat onderzoek online om te zien wat verpleegkundigen zeggen zelf (er zijn tal van forum posts kunt u uitchecken), en vraag verpleegkundigen uit te vinden wat zij geloven is goed en slecht over de baan voordat u een beslissing.
 2. 2
  Beslissen op welke opleiding voor u geschikt is. Als u al verpleegkundige ervaring, of een verpleegkundige diploma, kun je op zoek naar meer geavanceerde online graad werk dan wanneer je begint voor de eerste keer. In het algemeen kunt u verwachten om de volgende opleidingen aangeboden vinden:
  • Online of Credit-by-Onderzoek Associate of Science in Nursing (ASN) - deze mate leidt tot RN licentiestatus, en is een goede optie als u al een paramedicus of een praktische / beroepsonderwijs verpleegkundige (LPN / LVN)
  • Online Bachelor of Science in de verpleegkunde (BSN) - dit zal resulteren in je steeds een geregistreerde verpleegkundige (RN)
  • Online RN-to-BSN - als u al een diploma van verpleegkundige of een associate degree, dit is een "fast track" manier om een ​​BSN te krijgen
  • Online Master of Science in de verpleegkunde (MSN) - dit is ongeveer gespecialiseerd in een gebied van geavanceerde praktijk
  • Online Nursing doctoraat - verdere specialisatie in geavanceerde praktijk of klinisch onderzoek, als u op zoek zijn naar een leidende rol.
 3. 3
  Zoek een geschikte online verpleegkunde opleiding. Er zijn tal van cursussen beschikbaar op het internet en je moet tijd besteden aan zeven door hen. Er zijn twee belangrijke zoekmethoden - een is om naar een universiteit die is befaamd om zijn school voor verpleegkundigen graden (vraag vrienden, verpleegsters weet je, in het plaatselijke ziekenhuis, etc., als je niet zeker bent), of u kunt gebruik maken van een van de vele online graad verzamelplaatsgebied portals die alle grote, gerenommeerde universiteiten noemen. Het is echt wel belangrijk om ervoor te zorgen dat u op zoek bent naar een gerenommeerde opleiding, je zou wat hulp te krijgen door het lezen van Google's artikel over het waarborgen van online mate geloofwaardig te helpen voorkomen dat eventuele valkuilen. Zodra u een online graad die precies bij u lijkt gekozen hebt, neem de tijd om te lezen over de voorwaarden, de veelgestelde vragen, en om te leren of alles aangeboden aan uw behoeften en interesses.
 4. 4
  Overwegen uw tijd beschikbaarheid. Het is ook een goed idee om te beslissen over hoeveel flexibiliteit die u wilt van uw diploma - als je nog moet werken terwijl het invullen van uw cursus, een cursus te vinden met de beste flexibiliteit om aan uw schema. De meeste online cursussen zijn al op de hoogte dat hun studenten blijven werken, en geschikt voor dit goed.
 5. 5
  Compleet online inschrijving voor de basiscursussen. De cursus zal waarschijnlijk ook: Inleiding tot de Professional Nursing, Verpleegkunde management, het gezondheidsbeleid, Nursing Administration, Health and Disease Management, Research Methods, Verpleegkunde Theorie, en meer. Controleren over ingezetenschapsvereisten - veel online scholen voor verpleegkunde zal dit niet, maar u moet naar het laboratorium en klinische eisen te voltooien op een bepaald moment, dus het is belangrijk om na te denken van te voren over hoe je dit zal plaats bieden op het moment.
 6. 6
  Maak afspraken met de school aan de klinische behoeften op een medische faciliteit in de buurt van hun woonplaats te vervullen. Dit zal moeten worden gedaan zodra elementaire cursussen is afgerond en moet iets om in gedachten te houden als onderdeel van uw inschrijving proces, voor het geval u ook om plannen voor een tijdelijk verblijf elders.
 7. 7
  Werk uit uw vermogen om te betalen voor de graad. Verwacht huidige online verpleeg-programma's worden aangeboden door middel van openbare universiteiten te kosten tussen 85€ en 130€ per credit uur. Afhankelijk van de school academische kalender, kan dit overal 60-90 studiepunten. Als een online student, je meestal niet in rekening worden gebracht out-of-state en collegegelden. Er zijn beurzen en subsidies beschikbaar voor online verpleging graden, in de plaats om mensen te stimuleren de verpleging veld betreden; kijk maar naar beurzen van de universiteit en de sectie subsidies op het internet, of om advies vragen.

Tips

 • Een manier om kosten te besparen en tijd te besparen is om te overwegen het nemen van krediet voor basisvoorwaarden door onderzoek. De meeste verpleeg-programma's vereisen dat het kandidaat-cursus heeft genomen in fundamentele biologie, scheikunde en wiskunde, het College Level examenprogramma (CLEP) stelt studenten in staat om credits in deze onderwerpen verdienen voor 10% van wat het zou kosten om de volledige cursus te volgen.
 • Profiteer van betrouwbare bronnen die een leidraad bieden om online graden en online scholen.

Waarschuwingen

 • Bij het nastreven van een online graad, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de school goed is geaccrediteerd. De meeste online college websites bieden deze informatie, kunt u ook meer over de accreditatie door een bezoek aan het Amerikaanse ministerie van Onderwijs website op.
 • Zorg ervoor dat het een echte school door te gaan naar de site hierboven en dubbele controle.