Wkonl

Hoe om belastingaftrek te krijgen op goodwill donaties

Goodwill Industries is een grote non-profit organisatie in de Europa en Canada. Evenals de ondersteuning van de gemeenschap door middel van voedsel donaties en de low-cost tweedehands winkels, het biedt job opleiding en werkgelegenheid voor gehandicapten, onder-opgeleide en kansarme mensen. In 2010, Goodwill Industries winkels verdiend 4 miljard dollar en heeft bijgedragen tot 2,4 miljoen mensen in dienst. Goodwill winkels accepteren donaties van kleding, meubels, computers en nog veel meer. De donaties moet in bruikbare staat en Goodwill geeft ontvangsten aan mensen die doneren, indien gevraagd. Dit artikel zal u vertellen hoe u de fiscale aftrek krijgen op goodwill donaties.

Stappen

Hoe om belastingaftrek te krijgen op goodwill donaties. Beslissen of u itemize uw belastingen dit jaar.
Hoe om belastingaftrek te krijgen op goodwill donaties. Beslissen of u itemize uw belastingen dit jaar.
 1. 1
  Beslissen of u itemize uw belastingen dit jaar. Als u van plan om de standaard aftrek, dan is de Goodwill donatie, hoewel vrijgevig te nemen, zal niet nuttig zijn als een fiscale aftrek.
 2. 2
  Ordenen en uw donatie items voordat deze aan goodwill. Als je alles in een zak te gooien, bent u waarschijnlijk niet te onthouden wat je hebt gegeven, en je in staat om minder documentatie te verstrekken aan de IRS om uw aftrek claim te ondersteunen zal zijn.
  • Maak een spreadsheet dat het kledingstuk, het nummer dat u doneert, de aankoopprijs, de datum van aankoop bij benadering, de conditie en de donatie datumaanduiding.
 3. 3
  Gebruik geen items die niet in goede staat zijn niet te doneren. Zowel Goodwill en de IRS vereisen dat je kleding of items die in goede staat te doneren. Vermijd doneren sokken en ondergoed, tenzij ze in "als nieuw" conditie.
 4. 4
  Neem foto's van iets van hoge waarde die u doneert. Dit geldt voor zaken als meubels, computers of andere elektronica. Zelfs als kleren werden gekocht tegen een hoge prijs, ze hebben dezelfde marktwaarde als een trui gekocht tegen een korting outlet.
  • Reële marktwaarde wordt gezien als de prijs van het artikel zou krijgen als er een bereidwillige verkoper en koper voor het gebruikte product. Bijvoorbeeld, wat het punt zou halen op eBay of op een rommelmarkt.
 5. 5
  Ga naar de website van goodwill en vind de grafiek dat de reële marktwaarde van de gewone items bevat. Gebruik deze gids om u te helpen invullen van uw spreadsheet. Enkele van de items kan laag lijken, maar er zijn een aantal factoren die verder gaan in deze gids, zoals conditie, leeftijd en schaarste.
 6. 6
  Bel uw plaatselijke goodwill winkel om ervoor te zorgen dat er iemand beschikbaar om u een ontvangstbewijs van uw donaties aan te geven. Veel Goodwill locaties hebben afzetten dozen voor kleding. Wilt u een ontvangstbewijs te ontvangen, moet u gaan tijdens reguliere winkel uur en praat met het personeel.
 7. 7
  Lever de goederen naar de goodwill winkel. Als ze vragen als u wilt dat een ontvangstbewijs, moet u zeggen: "Ja." Deze ontvangsten zijn meestal zeer algemeen. Bijvoorbeeld, zouden ze zeggen: "1 doos van kleding." Daarom is het goed om uw eigen administratie te voeren.
  • U bent niet verplicht om een ​​Goodwill ontvangstbewijs te verstrekken aan de IRS als kleding donaties waren onder 190€, maar het is een goed idee om er toch een te krijgen, voor het geval u verdere donaties.
 8. 8
  Noteer uw donaties op het schema A van IRS-formulier 1040. Als u doneert meer dan 375€ van goederen aan goede doelen, moet u ook complete de Afdeling A van het formulier 8283 genaamd "Non Cash Charitatieve bijdragen."
  • U kunt niet doneren meer dan 50 procent van uw bruto-inkomen in een jaar en beweren dat het op uw belastingaangifte. Als u meer dan 50 procent heeft geschonken, kan het worden overgedragen naar het volgende jaar aangifte.
 9. 9
  Ontvang uw donatie getaxeerd als het is meer waard dan 3740€. Deze informatie moet worden opgenomen door een erkend taxateur op formulier 8283 op hoofdstuk B. Ze moet invullen van deel III, "Verklaring van de taxateur."
 10. 10
  Onder 1040, formulier 8283, uw inkomsten en uw spreadsheet met het jaar aangifte.

Hulp krijgen van belastingaftrek


Tips

 • Zoek hulp van een gecertificeerde CPA of accountant als u uitgebreide vragen over uw aftrekposten.

Waarschuwingen

 • Donaties aan goede doelen worden gekeken naar zorgvuldig geselecteerd door de IRS, omdat veel mensen misbruik maken van deze aftrek. Zorg ervoor dat nooit aan de waarde van de goederen te overschatten en altijd documentatie, met het oog op een belastingcontrole te voorkomen.