Wkonl

Hoe u kopieën van oude w2 formulieren krijgen

U kunt oude W2 kopieën te wijten aan een audit of, meer gelukkig nodig hebt, als een accountant je vertelt dat je meer geld kunt krijgen van afgelopen jaar 'belastingen. In ieder geval, moet u weten hoe u kopieën van oude W2 formulieren krijgen. Het is een vrij eenvoudig proces. Het kan nodig zijn om een ​​beetje werk te doen om ze te krijgen, dat wel. Het kan nodig zijn om deze informatie aan te vragen en te tonen bewijs van inkomen, zelfs als je niet genoeg te maken om dat jaar indienen.

Stappen

Hoe u kopieën van oude w2 formulieren krijgen. Controleer de plaats waar je blijft belangrijke papieren.
Hoe u kopieën van oude w2 formulieren krijgen. Controleer de plaats waar je blijft belangrijke papieren.
 1. 1
  Controleer de plaats waar je blijft belangrijke papieren. Het is een goed idee om belangrijke fiscale informatie op te slaan voor vijf jaar. Echter, als je deze niet hebt, niet alles is verloren.
 2. 2
  Bel de salarisadministratie van uw werkgever (of voormalige werkgever zoals het geval kan zijn). Ze moeten ook belangrijke fiscale informatie kunnen besparen.
 3. 3
  Toegang tot de website van IRS (www. Irs.gov). Een snelle zoektocht naar oude W2 formulieren moet u toestaan ​​om uw vorige jaren 'W2 formulieren bestellen. U moet vragen formulier 4506-T.
  • Deze service kan gratis zijn, maar zou er een nominale vergoeding. De vergoeding te betalen, als er een is, (het bedrag kan van jaar tot jaar verschillen). De IRS is niet opgeladen voor deze dienst, maar verzoeken om oudere jaren 'transacties verschillend kan zijn.
  • Geduldig wachten. Het kan 2 maanden of langer duren om uw aanvraag te verwerken.
 4. 4
  Contacteer de fiscale bereider u gebruikt in voorgaande jaren. Dit is vrij gemakkelijk als een externe bron, zoals H & R Block, dacht je belastingen in voorgaande jaren. Ze moeten je W2S hebben in ons bestand.
 5. 5
  Wees bewust van de tariefstructuren. Er zijn nog andere bronnen van oude W2 informatie die vergoeding in rekening brengen. Vraag hieronder de twee vragen en dan de informatie te vergelijken met het zelfde van de IRS voor iets te betalen.
  • Hoe lang duurt het om de oude W2 formulieren bij je?
  • Wat is het tarief voor deze dienst?
 6. 6
  Bestand een extensie vorm die geeft je 3 extra maanden de tijd om uw inkomen belastingen bestand als u bezig bent met belastingen in het lopende jaar. Dit geeft je genoeg tijd om geduldig wachten op de W2 formulieren om terug te komen naar je.
 7. 7
  Zoek een veilige plaats om belangrijke fiscale documenten op te slaan, zodat dit niet opnieuw gebeurt aan u. Het is een beetje moeite waard op dit moment om een ​​hoop kopzorgen voorkomen later. Je moet alle W2S, inkomstenbelasting vormen en andere relevante fiscale informatie voor 7 jaar te besparen.

Tips

 • Volg deze stappen als uw werkgever weigert u een andere W2 vorm te geven.
 • Misschien krijg je voorbij W2 formulieren voor jaren je niet hebt ingediend uw belastingen alsmede voor degenen nodig die werden ingediend.